ΥΛΙΚΆ
- 350-400 γρ φιλέτο από στήθος κοτόπουλο
- 150 γρ quaker τριμμένο στο μπλέντερ (1 και 1/2 της κούπας)
- λίγο κάρυ (στη μύτη του κουταλιού)
- λίγο αλάτι (στη μύτη του κουταλιού)
- 1 αυγό χτυπημένο
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρούς, κύβους, πάχους ενός δαχτύλου και ανακατεύουμε το quaker με το κάρυ και το αλάτι. Βουτάμε στο αυγό κι έπειτα στο μίγμα με το quaker. Βάζουμε το λάδι να κάψει στο τηγάνι. Τηγανίζουμε το παναρισμένο κοτόπουλο μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές. Αδειάζουμε τους κύβους σε σαλάτα εποχής και σερβίρουμε.
Πηγή: www.quakeroats.gr
Fitsteps Tips
Η συνταγή είναι για 2 άτομα. Καλύτερη επιλογή είναι να ψήσετε το κοτόπουλο ή να το τηγανίσετε στο αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
Fitsteps.gr – Αθλητικό Blog με θέματα γυμναστικής, διατροφής, υγείας και ευεξίας