ΥΛΙΚΆ
- 100 γρ. ταχίνι ή φυστικοβούτυρο
- 120 γρ. μέλι
- 1 πρέζα αλάτι
- 120 γρ. βρώμη
- 50 γρ. καρύδια χοντροκομμένα ή άλλο ξηρό καρπό χοντροκομμένο
- 1 κ.γ. κανέλα
- 2 scoop πρωτεΐνη whey (σοκολάτα)
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C στον αέρα
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι, το μέλι, τη κανέλα και το αλάτι.
- Με το που πήξει το μείγμα, σταματάμε και βάζουμε και τα 60 γρ. από τη βρώμη μας.
- Σε ένα μούλτι βάζουμε τα υπόλοιπα 60 γρ. βρώμης και τη πρωτεΐνη , τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη και τα προσθέτουμε στο μπολ μας.
- Βάζουμε στο μπολ και τα καρύδια ή ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε τα γάντια μας και φτιάχνουμε ένα ένα τα μπισκότα μας.
- Και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αφήνουμε λίγο κενό μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμα, αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν για 5-10 λεπτά.
Fitsteps Tips
Η συνταγή μπορεί να γίνει και χωρίς τη πρωτεΐνη. Τέλεια επιλογή για σνακ ή μετά τη προπόνηση.
Fitsteps.gr – Αθλητικό Blog με θέματα γυμναστικής, διατροφής, υγείας και ευεξίας.